Verkkokauppa » Punainen/musta tee »

2019 Darjeeling Avongrove 1st Flush (luomu)


Hinta
8.00
+ toimituskulut
Sis. alv 14%

Määrä
kpl

Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Darjeeling, Intia – Kevät 2019
First Flush | FTGFOPI

Aromiltaan kevyen mantelimainen ja viljava tee, jonka tuntumassa on terävää särmikkyyttä.

Haudutus: 1–2 tl/2 dl, 90–100 °C, 1½–3 min

Nettopaino: 30 g

About Avongrove farm:
There are over 184 hectares of this traditional garden, which is cultivated by more than 500 people. The factory was rebuilt in 1998 and delivers exceptional quality. 60% of the tea plants are China or China clonal shrubs, the remaining 40% are divided into Assam plants and other hybrids. Exactly this mixture makes this top tea so extraordinary.

Tuote voidaan toimittaa kirjeessä. Tätä tuotetta mahtuu kirjeeseen 3 kpl.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 110 x 240 x 28 mm.

Paino
0.03 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.04 kg)

Kommentit
Lisää kommentti