Verkkokauppa » Yrttihaudukkeet »

Sakura – Suolattu kirsikankukka

Sakura – Suolattu kirsikankukka

Sakura – Suolattu kirsikankukka
Hinta
7.50

Hinta sis. alv 14%




Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
Suolatuista kirsikankukista voi hauduttaa juoman, jonka kukkaista aromia sekä suolaista makua moni japanilainen rakastaa. Japanilaisissa hääjuhlissa on perinteisesti juotu kirsikankukkahauduketta (sakurayu) varsinaisen teen sijasta. Kukkia voi käyttää myös ruuanlaitossa, esimerkiksi riisiä maustamaan ja koristamaan.

Ainekset: kirsikankukka, suola, umesuolaliemi (umezu).

Haudutus: 1–2 kukkaa/1 dl, 80–100 °C, ei tarvitse poistaa kupista.
Huuhtele ensin suola pois liottamalla kukat kädenlämpöisessä vedessä 2–5 minuuttia. Jäljellejääneellä suolaliemellä voi halutessaan maustaa varsinaista hauduketta.

Japanilaiset nimet:
桜の花の塩漬け; sakura no hana no shiodzuke = suolassa säilötty kirsikankukka
桜漬け; sakuradzuke = säilötty kirsikka
桜湯; sakurayu = kirsikkahauduke (valmiista juomasta)
桜茶; sakuracha = kirsikkatee (valmiista juomasta)
Luokitus: Kukkahauduke
Alue: Nagano, Japani
Valmistettu: 2017

Nettopaino: 50 g


Tuote voidaan toimittaa kirjeessä. Tätä tuotetta mahtuu kirjeeseen 2 kpl.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 170 x 240 x 28 mm.

Paino
0.05 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.06 kg)

Kommentit
Lisää kommentti