Nettikauppa»

Tumma tee

Tumma tee (Itä-Aasiassa musta tee; kiinaksi 黑茶/hēichá) on teetä, johon olennaisesti kuuluu mikrobinen kypsyminen joko vuosien mittaan iättämällä (esim. raaka pu’er-tee) tai muun käsittelyn jälkeisellä, yleensä 1–2 kuukautta kestävällä märkäkasaamisella (esim. kypsä pu’er ja liubao-tee).

Kostean maan tai metsän aromit ovat tummassa teessä yleisiä.


Lisäksi

Teepiikki (pu'er-piikki) #1
Teekakkujen lohkomiseen
6.00 €
(3)
Heti varastossa
Tietolehtinen: Johdatus gongfu-teehen
Suomeksi tai englanniksi
0.00 €
(11)
Heti varastossa
Tietolehtinen: Hyvä tietää teestä
0.00 €
(14)
Heti varastossa