Arvion luotettavuus on hyvä.
Hyvin pehmeä ja isolehtinen dancong-tee, jonka herkkä mutta herkullinen luonne viettelee tutkimaan teetä tarkemmin. Suutuntuma on maitomaisen paksu ja sulava, ja myös teen muut elementit voivat tuoda maidon mieleen.
Gongfu-haudutus: 4–6 g/1 dl, 95–100 °C, 10–20 s
Haudutusaikaa voi nostaa muutamalla sekunnilla jokaiseen uuteen haudutukseen.
Kiinalainen nimi: 蜜蘭香单枞; mì lán xiāng dāncōng [dantsong] = hunaja-orkidean tuoksu -dancong (yksittäinen pensas)
Luokitus: Oolong-tee; Fenghuang Dancong; keskiraskaasti hapetettu, raskaasti paahdettu
Alue: Fenghuang, Chaozhou, Guangdong, Kiina
Nettopaino: 30 g